Home > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De vragen die onze klanten vaak stellen staan hieronder.

Home > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De vragen die onze klanten vaak stellen staan hieronder.
1Hoe lang blijft de FlexBox voor de deur staan?
Wij plaatsen de Flexbox op de afgesproken tijd en komen hem dezelfde dag weer ophalen. Vaak duurt het inladen van een box niet langer dan 2 uur, maar u krijgt van ons ruim de tijd om uw spullen in de box te laden.
2Wat zijn de afmetingen van de FlexBox?
Wat zijn de afmetingen aan de binnenkant van de FlexBox?

Flexbox XL 30m3
Binnenmaten circa: Lang 5,80 M Breed 2,30 M Hoog 2.30 M
3Mag de FlexBox voor mijn deur blijven staan?
Nee, de FlexBox mag niet voor uw deur blijven staan. De reden hiervoor is dat er anders condens optreedt waardoor uw spullen aangetast worden. Daarnaast mag de FlexBox niet blijven staan in verband met verzekeringen.

Wij halen de FlexBox dan ook dezelfde dag op als wanneer deze wordt geleverd.
4Hoeveel ruimte is er nodig om de FlexBox te plaatsen?
De afmeting van de FlexBox-aanhanger is 8 meter. Aan de voor- en achterkant van de aanhanger is er nog 3 meter ruimte nodig om goed in te kunnen laden en onze truck te kunnen aan- en afkoppelen. In totaal hebben we dus 14 meter nodig.
5Ik heb maar voor een korte periode opslag nodig, kan dat?
Jazeker, het terugbrengen van de box gaat op afspraak. De duur van de opslag bepaalt u zelf. De kosten worden wel berekend over minimaal 16 weken.

Rekenvoorbeeld: We brengen de FlexBox XL op maandag en komen hem dezelfde week op vrijdag ophalen. U betaalt: 16 maal 53,- = €848,-. Er zijn echter geen bijkomende kosten voor transport.
6Hoe betaal ik mijn FlexBox?
Bij de bestelling via de site betaald u via IDEAL de eerste 4 weken vooruit. Daarna wordt per 4 weken de huur automatisch afgeschreven. Als u na een termijn van 16 weken tussentijds de spullen terug laat brengen worden de weken die u teveel betaald heeft terug gestort.
7Is mijn inboedel in een FlexBox verzekerd?
De spullen in de box zijn en blijven uw eigendom. Daarom bent u zelf verantwoordelijk voor de verzekering. U kunt bij uw inboedelverzekering melden dat uw inboedel tijdelijk bij ons opgeslagen staat. Uw verzekeraar zal dan gewoon dekking bieden. Indien u geen inboedelverzekering heeft, kunnen wij een opslagverzekering voor u afsluiten. Voor een bedrag van € 8,50 per 4 weken per € 10.000,- aan waarde.
8Hoe kan ik mijn spullen in de FlexBox goed vast zetten?
In de FlexBox XL zitten zogenaamde bindstrips. U kunt dan door middel van een singel (een plat touw) de spullen goed vastzetten. De singels zijn bij ons te huur. Voor de rest krijgt u een spoedcursus FlexBox laden om er voor te zorgen dat uw spullen goed worden geladen. Tijdens transport zijn de goederen verzekerd tot een bedrag van € 7,50 per kg volgens de AVC-voorwaarden.
9Kan iemand mij helpen met in- en uitladen?
Jazeker, u kunt de FlexBox laadhulp bijboeken bij uw bestelling. De kosten bedragen € 16 per aangevangen kwartier (op werkdagen tussen 08:00 en 18:00) en € 17,25 per aangevangen kwartier (op zaterdagen tussen 08:00 en 18:00).
10Staat de FlexBox veilig?
Uw FlexBox wordt opgeslagen bij ons in het pakhuis. Ons pakhuis is beveiligd middels goedgekeurde alarm- en camerasystemen. Tevens wordt de FlexBox tot wel 5 hoog opgestapeld waardoor toetreding wel erg lastig wordt. Als u wilt kunt u daarnaast ook nog een slot plaatsen aan de FlexBox. Ook bewaken wij het klimaat in ons pakhuis, waardoor uw spullen niet worden aangetast door weersinvloeden.
11Hoe warm is het in de FlexBox opslag?
We slaan reeds 75 jaar inboedels op, dus we weten er wel wat van. Het is van belang dat het niet te koud of te warm is. Daarom bewegen we mee met de seizoenen. Echter is de luchtvochtigheid van groter belang. Die mag zeker niet te hoog zijn. Daarom zorgen we er voor dat de temperatuur in ons pakhuis niet onder de 12 graden komt, maar ook niet boven de 30 graden. Daarnaast is ventilatie van essentieel belang. Ons pakhuis is goed geventileerd en daarnaast zijn de FlexBoxen ook nog eens zelf geventileerd.
12Wat mag er niet in een FlexBox geladen worden?
Dit staat beschreven in onze huisregels. Deze staan op onze homepage, onderaan de pagina.
13Kan ik ook een auto opslaan in een FlexBox?
Ja, zolang deze niet groter is dan de FlexBox XL dan kan dat zeker. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
14Kan ik tussendoor in mijn FlexBox?
Ja, dat kan. Op afspraak zetten wij de FlexBox voor u klaar in ons pakhuis. Voor het klaarzetten tellen wij €20,- kosten voor een FlexBox XL. Indien gewenst kan de FlexBox zelfs tussentijds bij u voor de deur neergezet worden. De kosten hiervoor bedragen € 90,- binnen het FlexBox gebied.
15Kan ik bij FlexBox dekens en verhuisdozen bijbestellen?
Jazeker, u kunt bij uw FlexBox dekens en verhuisdozen bestellen. Dit zijn dozen en dekens van professionele verhuisbedrijven.
16Hoeveel kilo mag er in een FlexBox?
In de FlexBox XL mag tot 2200 kg

Dit is voor een gemiddelde inboedel voldoende, maar stop hem niet helemaal vol met zware spullen. Dat kan onze box helaas niet aan.
17In welke gemeentes kan de Flexbox allemaal gebracht worden?
Op dit moment: Peel en Maas, Venlo, Venray, Bergen, Land van Cuijk, Gennep, Mook Middelaar, Grave, Berg en Dal, Wijchen, Nijmegen, Arnhem, Tiel, Oss, Uden, Veghel, Deurne, Asten, Helmond, Eindhoven,

Woont u buiten dit gebied? Geen nood! Meld het ons en wij zoeken een oplossing.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel direct

Bestellen