werkwijze-flexbox

Home > Opruimbox

Gratis opruimbox

Het moment van opslaan gaat heel vaak gepaard met opruimen. Tijdelijk levert FlexBox een gratis opruimbox mee bij een FlexBox XL. U betaalt alleen de kilo's die wij voor u recyclen.

Home > Opruimbox

Gratis opruimbox

Het moment van opslaan gaat heel vaak gepaard met opruimen. Tijdelijk levert FlexBox een gratis opruimbox mee bij een FlexBox XL. U betaalt alleen de kilo's die wij voor u recyclen!
 

Verminder de afvalberg;
Geef het mee aan FlexBox

Wij geloven dat we de wereld slechts te leen hebben van de volgende generaties. Laten we de aarde koesteren. Bij FlexBox doen we dat door overbodige spullen een nieuw leven te geven en zo de afvalberg te verminderen.

Afvoeren mag financieel aantrekkelijker zijn; wij geloven in een circulaire economie waarin producten echt van nut blijven. Wij delen deze visie met brocante zaken, kringloopwinkels, sociale werkplaatsen en diverse stichtingen. Samen maken we ‘afval’ weer van waarde.

Zo gaan we te werk

Alle spullen die over zijn – voor of na een verhuizing – kunnen we voor u meenemen. Bij ons op de zaak maken onze verhuizers vervolgens de schifting.

Meubels die – eventueel met een beetje hulp – nog verkocht kunnen worden, gaan naar de brocante winkel. De opbrengt gaat voor 100% naar een jaarlijks wisselend goed doel.

Inventaris die opnieuw in omloop gebracht kan worden, maar door bijvoorbeeld vervoer te hoge kosten kent, gaat naar een niet-commerciële kringloopwinkel. Zij leveren de spullen aan minima in Nederland.

Spullen die incompleet of stuk zijn, maar waar nog wel iets van te maken is, gaan naar de sociale werkplaats. Daar maken ze er weer mooie dingen van.

Bij wat er dan nog overblijft, kijken we of we het weer naar grondstoffen terug kunnen brengen. Dat geldt ook voor apparatuur die gerecycled kan worden. We scheiden het in stromen als textiel, plastic, ijzer, hout en karton.

De rest moeten we helaas afvoeren. Natuurlijk doen we dat naar een gecertificeerde afvalinzamelaar.

Dit alles kunnen we realiseren voor een tarief van slechts €0,27 p/kg (incl. btw)

 

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of bestel direct

Bestellen